little soft. In the meantime crush the pepperoncini in a mortar. I’ve added a bit more than one small pepper, cause I don’t like very hot dishes, but it depends only on you how much you’ll add. Put the mango into the saucepan, add vinegar, wine, sugar, cranberries and pepperoncini
Martyna Cooksbigger champignions 2 stalks of celery 200 g rice noodles 1 tablespoon sesame seeds Meat marinade: 2 tablespoons light soy sauce 1-2 cm ginger root few drops of hot sauce (eg. Tabasco) 1 teaspoon brown sugar 1 teaspoon olive oil pinch of salt Na początku wszystko kroimy. Mięso na cienkie plastry koniecznie w poprzek włókien! Ma to ogromne znaczenie
Martyna Cooksbowl and mix with a spoon of olive oil and favorite herbs – this time I’ve marinated my chicken with chicken mix and a bit of hot pepper. Preheat the pan with a spoon of oil. Put the chicken with the herb on the pan and fry it until all the water, which will come
Martyna Cooksbowl and mix with a spoon of olive oil and favorite herbs – this time I’ve marinated my chicken with chicken mix and a bit of hot pepper. Preheat the pan with a spoon of oil. Put the chicken with the herb on the pan and fry it until all the water, which will come
Martyna Cooksorange juice 1/2 cup orange marmalade 2 tablespoons ketchup 1/3 cup peanut butter 1 tablespoon rice vinegar 1 tablespoon fish sauce 3-4 tablespoons brown sugar 1 teaspoon hot chili sauce, more or less to taste 1 1/2 tablespoons cornstarch chopped roasted peanuts for serving green onions for serving 6 boneless, skinless chicken thighs (or 4 breasts) Preparation
karmelowybigger champignions 2 stalks of celery 200 g rice noodles 1 tablespoon sesame seeds Meat marinade: 2 tablespoons light soy sauce 1-2 cm ginger root few drops of hot sauce (eg. Tabasco) 1 teaspoon brown sugar 1 teaspoon olive oil pinch of salt Na początku wszystko kroimy. Mięso na cienkie plastry koniecznie w poprzek włókien! Ma to ogromne znaczenie
Martyna Cookscorn 200 g cheese, eg. Gouda 100 g cheddar Guacamole: 1 1/2 avocado 1/2 onion 1/2 tomato salt, pepper, olive oil Meat marinade: olive oil water hot peppers balsamic vinegar salt, pepper Wszystkie składniki myjemy i suszymy. Warzywa oraz mięso kroimy, warzywa w dość drobną kostkę, mięso w wąskie paski. Ser ścieramy na tarce – goudę na większych, cheddara
Martyna Cookslittle soft. In the meantime crush the pepperoncini in a mortar. I’ve added a bit more than one small pepper, cause I don’t like very hot dishes, but it depends only on you how much you’ll add. Put the mango into the saucepan, add vinegar, wine, sugar, cranberries and pepperoncini
Martyna Cooksmetr. Na ścianach zawieszone są obrazy podkreślające religijność tego kraju. Tuż obok, a właściwie przy suficie zawieszone są szynki ze świni iberyjskiej. Widok tak powszechny w hiszpańskich barach jak hot-dogi na polskich cepeenach. Jak to turyści, szukamy w lokalu toalety... Jest! Tak, toaleta była tylko dla dżentelmenów – otwierało się drzwi harmonijkowe, które po zamknięciu dotykały pleców. Przed sobą zastajesz
Right Behind The Kitchendania i produkty kuchni austro-węgierskiej ale i z Dalekiego Wschodu - do wyboru do koloru. Jeśli już zdecydujemy się na jakiś smakołyk, zdecydowanie polecam lokalne rzeczy. Przykładowo mega popularne hot-dogi ale zrobione z kiełbasy a nie parówki - duża porcja gwarantowana! Dla większych łasuchów znajdziemy chrupiącą golonkę . Serowych amatorów z pewnością zainteresuje bogaty wybór austriackich serów. Na ulicznych straganach dostaniemy
Right Behind The KitchenJeśli lubicie chrupiące surówki o bardziej wyrazistym smaku ta na pewno przypadnie Wam do gustu. Podaję ją np. do smażonej ryby ale będzie też świetna do domowych hot dogów. Ilość chrzanu oczywiście można modyfikować i dostosować do swojego smaku. Składniki: 1/3 główki kapusty pekińskiej 2 marchewki winne jabłko koperek łyżka majonezu łyżka śmietany łyżka ostrego chrzanu kremowego pieprz sól
Domowa Cukierenka-Domowa Kuchniaabout five-millimetre thick. You can then salt it, leave it for 10, rinse with water and drain – a process I skip. The grill pan has to be steaming hot and sprinkled with oil. I use half a tsp of olive oil for grilling. 2 minutes on each side should be enough for our veggies to soften. After one side
Bazując na smakusugar and vanilla extract and finally 1/5 of the milk. Whisk everything until smooth and then add the rest of the milk. Pour with a small ladle onto the hot pan. Fry until possible to flip (about 30-40 seconds) and a few more seconds on the other side. Serve with chestnut cream, chocolate, cream cheese, jam or anything
Bazując na smakuPour the milk mixture into the dry ingredients and whisk until just mixed. Fold in egg white mixture and set aside for 30 minutes. Pour the batter onto the hot waffle iron and cook until the waffle is crisp and brown. Serve with jam and fruits. Enjoy
karmelowyJakiś czas temu przygotowując się na sezon grillowy postanowiłam rozszerzyć menu (które składało się głównie z burgerów) o hot-dogi. Efekt przerósł moje oczekiwania, kiełbaski okazały się pikantne, z chrupiącą skórką i miękkie w środku,przez co idealnie komponowały się z warzywami, sosem i przypieczoną na ruszcie bagietką :) Następnym razem planuję dodać płyn wędzarniczy a same wege kiełbaski zapakować
VegUlka