Kto ma nadmiar czosnku, może sobie zrobić pyszną przekąskę. Ci co nie mają swojego mogą kupić kilka główek i spróbować. Polecam, kiedyś robiłam kiszony, ale ten najbardziej mi smakuje. Przepis bez podanych ilości, bo to od Was zależy ile zrobicie. Zioła możecie dodać swoje ulubione Ja miałam mieszankę ziół, którą sama suszyłam. Są bardzo aromatyczne. Olej po czosnku będzie można wykorzystać do sałatek, sosów, mięs. Albo zajadać z domowym chlebem. Czosnek w oliwie z ziołami Potrzebujemy Czosnek, ulubio... czytaj dalej...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...