Przepis na : obiad
Kremowa pomidorowa zupa z tortellini i mięsem mielonym. Bardzo smaczna, pełna aromatu i treściwa zupa. Czas przygotowania: Ilość porcji: 3-5 osób Trudność przygotowania: średnie SKŁADNIKI : 600g mięsa mielonego wieprzowego 500g tortellini ricottą i szpinakiem 1 papryka 1 cebula 3 ząbki czosnku 1,8l bulionu warzywnego 250ml przecieru pomidorowego 2 łyżki koncentratu pomidorowego 200ml śmietanki 30% 30g tartego parmezanu 1 łyżka oleju 30g masła 1 łyżeczka oregano 1 łyżeczka papryki wędzonej 1 łyż... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...