Przepis na : obiad
Zupa z fasolką szparagową to pyszna i sycąca propozycja na obiad, idealna na każdą porę roku. To danie nie tylko zachwyca smakiem, ale również jest proste do przygotowania. Czas przygotowania: 45 minut Ilość porcji: 4-6 osób Trudność przygotowania: łatwe SKŁADNIKI : 600g zielonej fasolki szparagowej 700g ziemniaków 1 cebula 1 duża marchewka 1 mała pietruszka 2 ząbki czosnku 2,5l bulionu warzywnego (lub drobiowy) 3 łyżki posiekanego koperku 150g śmietany 18% 1 łyżka oliwy 1 łyżka masła 1 łyżeczka słodkiej... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...