Surówka z kiszonej kapusty z dodatkiem jabłka, marchewki i natki pietruszki. Chrupiąca, zdrowa i pełna naturalnych probiotyków, świetnie sprawdzi się jako dodatek do obiadu. Czas przygotowania: 15 minut Trudność przygotowania: łatwe Ilość porcji: 3-5 osób SKŁADNIKI: 400 g kapusty kiszonej 1 jabłko (najlepiej lekko kwaśne) 1 średnia marchewka 6 łyżek oleju rzepakowego 1 łyżka posiekanej natki pietruszki Szczypta pieprzu 1. Kapustę kiszoną odciskamy z nadmiaru soku i drobno siekamy. Jabłko obiera... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...