
Surówka z kiszonej kapusty z dodatkiem jabłka, marchewki i natki pietruszki. Chrupiąca, zdrowa i pełna naturalnych probiotyków, świetnie sprawdzi się jako dodatek do obiadu. Czas przygotowania: 15 minut Trudność przygotowania: łatwe Ilość porcji: 3-5 osób SKŁADNIKI: 400 g kapusty kiszonej 1 jabłko (najlepiej lekko kwaśne) 1 średnia marchewka 6 łyżek oleju rzepakowego 1 łyżka posiekanej natki pietruszki Szczypta pieprzu 1. Kapustę kiszoną odciskamy z nadmiaru soku i drobno siekamy. Jabłko obiera... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...