Pasta z makreli z twarogiem

Pasta z makreli z twarogiem

Pasta z makreli z twarogiem

Przepis na : śniadanie

Pasta z makreli z twarogiem to świetny wybór na zdrowe i pożywne śniadanie. Połączenie delikatnego twarogu z intensywnie wędzonym smakiem makreli oraz cytrynową nutą sprawia, że pasta jest wyjątkowo smaczna i sycąca. Idealna do kanapek i chrupiącego pieczywa Czas przygotowania:  15 minut Trudność przygotowania:  łatwe Ilość porcji: 2-3 osób SKŁADNIKI: 130 g twarogu półtłustego 1/2 wędzonej makreli (bez skóry i ości) 2 łyżki jogurtu naturalnego 1/2 łyżeczki soku z cytryny 1 łyżka posiekanego koperku 1... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu karolgotuje

Warto przeczytać

Rewelacyjne zastosowania cytryny w kuchni

Mało osób zdaje sobie sprawę, że w wielu problemach kuchennych skuteczna może się okazać cytryna.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.