
Przepis na : kolacja
Pyszny filet z kurczaka zapiekany z czerwonym pesto, szpinakiem i pysznym sosem śmietanowym. Przygotowanie tego dania zajmuje tylko 5 minut, później pieczenie i możemy cieszyć się wspaniałym obiadem. Czas przygotowania : 45 minut Ilość porcji: 2-4 osób Trudność przygotowania: łatwe Cena: przystępna SKŁADNIKI : 600 g fileta z piersi kurczaka 150 g czerwonego pesto 400 g mrożonego szpinaku 200 ml śmietanki 30% sól pieprz ziołowy 1. Oczyszczone piersi kroimy na pół jeżeli są duże. Solimy i pieprzy... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...