Rolada szpinakowa z łososiem i serkiem chrzanowym

18
  • Rolada szpinakowa z łososiem i serkiem chrzanowym
  • Rolada szpinakowa z łososiem i serkiem chrzanowym

    Szpinak w gastronomii ma wiele zastosowań, używany jest jako element sałatki, soku lub  w przetworzonej formie do sosów, farszów czy ciast. Na słodko robiłam już babkę szpinakową , placuszki, naleśniki a na słono dotychczas używałam do farszu. Tutaj możecie zajrzeć do moich propozycji (klik) Moja dzisiejsza wariacja to rolada szpinakowa z wędzonym łososiem i twarożkiem chrzanowym. Najlepiej smakuje po schłodzeniu w lodówce, gdy smaki się już przegryzą. Składniki na ciasto: 450 g szpinaku mrożonego 4 s... Czytaj dalej na blogu Życie zaczyna się w kuchni


    Tematycznie do tego przepisu

    Inne przepisy z Życie zaczyna się w kuchni

    Dodaj komentarz