Przepis na : śniadanie
Nie wyobrażam sobie świat bez domowych wyrobów, szczególnie pasztetu, który wręcz uwielbiam. Tym razem pokusiłam się o dodatek a mianowicie śliwki suszone, które świetnie komponują się z wytrawnym mięsem. Dzięki śliwkom jest bardziej aromatyczny, a przygotowany w domu na pewno jest bardziej treściwszy i lepszy jakościowo. Taki pasztet możemy również wykorzystać jako nadzienie do pierogów czy pasztecików. Także jak zostanie, o ile zostanie zagniatamy ciasto na pierogi i do d... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...