Marchewka w zalewie

Marchewka w zalewie

Marchewka w zalewie

I przedstawiam kolejną propozycję do słoików aby zatrzymać  zapas marchewki w innym wydaniu niż mrożona czy duszona. Marchewka w zalewie. Będę monotematyczna ale przepis również mam od mojej siostry współtwórczyni nowo powstałego bloga " Przepis podany na talerzu". Marchewka gotowania w słodkiej zalewie. Taka na już jako dodatek do obiadu, możemy ją poddusić na maśle, kiedy nie mamy czasu na przygotowanie od podstaw.  Świetnie też będzie się komponowała w sałatce jarzynowej na świątecznym stole;) Skł... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Życie zaczyna się w kuchni

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.