Konfitura żurawinowa do mięs i serów

Konfitura żurawinowa do mięs i serów

Konfitura żurawinowa do mięs i serów

Przepis na : śniadanie

Dotychczas taką żurawinową konfiturę jadłam zakupioną w sklepie lub przywiezioną z gór.  Prawda jest taka, że do niedawna nie znałam jej smaku w ogóle, nie wiem jak to się mogło stać;)   Z góry uważałam, że jej nie lubię, chociaż nie próbowałam, ale teraz nie wyobrażam sobie bez niej serów czy mięs np. kaczki lub schabu.  W tym roku popełniłam swój debiut i tak o to mam swoich kilka słoiczków na zimę, żałuję tylko  że zrobiłam tak mało ;(  Składniki: 400 gram mrożonej żurawiny 150 gram c... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Życie zaczyna się w kuchni

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.