PIECZONY PASZTET DROBIOWY Z JAJKIEM (BEZ WĄTRÓBKI)
PIECZONY PASZTET DROBIOWY Z JAJKIEM (BEZ WĄTRÓBKI)
Moja córka uwielbia rosół, mogłaby go jeść codziennie. No ale co zrobić z pozostałym mięsem? No więc po ostatnim rosołku powstał pasztet bez wątróbki, za to z jajkiem w środku. Pyszny, podczas jego pieczenia w całym domu unosił się cudowny zapach. Pasztet prezentuje się bardzo ładnie, doskonały na kanapki, idealny również na stół Wielkanocny. Do przygotowania pasztetu wykorzystałam zestaw przypraw i foremki aluminiowe od Tradismak . Składniki: * 1 kg mięsa drobiowego z rosołu * 3 jajka ugotowan... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Zrób to smacznie
Autor
Zrób to Smacznie
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pasztet, mięso, rosół, bułki, marchewka, mięso mielone, kanapka, kanapki, sosy, mielone, mięsa pieczone, bez pieczenia, pieczeń z mięsa mielonego, jajka na święta, wątróbka drobiowa
Inne przepisy z Zrób to smacznie
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję