GOŁĄBKI W SOSIE POMIDOROWYM Z WOLNOWARU

GOŁĄBKI W SOSIE POMIDOROWYM Z WOLNOWARU

GOŁĄBKI W SOSIE POMIDOROWYM Z WOLNOWARU

Kiedyś uważałam, że wolnowar nie jest mi zupełnie potrzebny, ale odkąd go mam zmieniłam zdanie. Korzystam z niego bardzo często i znacznie ułatwia mi "życie" :) Gołąbki przygotowane w wolnowarze wyszły przepyszne, mięsko i kapusta pyszniutkie a sosik aromatyczny. Co prawda ich przygotowanie jest czasochłonne, ale jak się za to zabieram to od razu większa ilość i są na przyszłość, gdy tylko mam na nie ochotę :)  Składniki: * 1 duża główka kapusty białej * 1 kg mięsa mielonego z szynki * 1 szklanka ryżu (l... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zrób to smacznie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.