pita z pilafem z miętową pastą z ciecierzycy

pita z pilafem z miętową pastą z ciecierzycy

pita z pilafem z miętową pastą z ciecierzycy

Pilafy i pity to połączenie dosyć rzadkie, ale czemu nie spróbować wybić się poza szereg i zaserwować odpowiednio spreparowaną kaszę bulgur właśnie w równie bliskowschodnim chlebku pita jak i ona sama, a do tego aromatyczna, niezwykle orzechowa nuta pasty z ciecierzycy - bardzo intrygujące połączenie. Składniki : pita 200g ciecierzycy kilka 5-6 chlebków pita 1 szklanka gruboziarnistej czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu zobacz ich smak

Warto przeczytać

Fit przepisy

Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.