Soczewica - jak ugotować, jak jeść

Soczewica - jak ugotować, jak jeść

Soczewica - jak ugotować, jak jeść

Przepis na : kolacja

Soczewica ma wiele wartości odżywczych i zdrowotnych,  zawiera dużo białka, które może zastąpić białko pochodzenia zwierzęcego. Jest także bardzo bogatym źródłem potasu (ważnego dla serca )i potrzebnego w ciąży kwasu foliowego. Ten przepis jest bardzo łatwy, jeśli macie jakieś pytania to proszę pisać w komentarzach :) (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); SKŁADNIKI 200g soczewicy 3 łyżki oleju z oliwek papryczka chili ząbek czosnku listek szałwi rozmaryn sól SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Soczewicę opłu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu zielonacukinka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję