Soczewica - jak ugotować, jak jeść
Soczewica - jak ugotować, jak jeść
Przepis na : kolacja
Soczewica ma wiele wartości odżywczych i zdrowotnych, zawiera dużo białka, które może zastąpić białko pochodzenia zwierzęcego. Jest także bardzo bogatym źródłem potasu (ważnego dla serca )i potrzebnego w ciąży kwasu foliowego. Ten przepis jest bardzo łatwy, jeśli macie jakieś pytania to proszę pisać w komentarzach :) (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); SKŁADNIKI 200g soczewicy 3 łyżki oleju z oliwek papryczka chili ząbek czosnku listek szałwi rozmaryn sól SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Soczewicę opłu... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu zielonacukinka
Autor
Maria Alice
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ziemniaki, ryż, mięso, kasza, obiad, kolacja, ryż z warzywami, ziemniaki na obiad
Inne przepisy z zielonacukinka
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję