Łosoś pieczony pod pierzynką z pora

Łosoś pieczony pod pierzynką z pora

Łosoś pieczony pod pierzynką z pora

Dzisiaj przepis na pysznego, lekkiego, rozpływającego się w ustach łososia. Wszystkim fanom ryb (i nie tylko) na pewno zasmakuje. Dla mnie łosoś w tym wydaniu jest obłędny. ŁOSOŚ PIECZONY POD PIERZYNKĄ Z PORA (2 porcje) Składniki: - 200 gram filetu z łososia - biała część pora - 2 łyżki ricotty (lub innego serka) - szczypta gałki muszkatołowej - sól, pieprz - łyżeczka tymianku - łyżka soku z cytryny - oliwa z oliwek Rybę oczyścić, wysuszyć, posypać solą, pieprzem i tymiankiem oraz skro... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zgrabne Gotowanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
odzież używana, 8 kwietnia 2014 15:26:47

mm wygląda naprawdę smakowicie :)

Dobre Przyprawy, 8 kwietnia 2014 18:05:52

Czytelników bloga oraz jego autorkę zapraszam do wzięcia udziału w konkursie. Zajmie to jedną minutę a do wygrania - niesamowitości BIO. Link widoczny dopiero po zalogowaniu na fb:https://www.facebook.com/pages/Vibiopl/1446971335530680?id=1446971335530680&sk=app_139761029533870

Ewa J., 8 kwietnia 2014 19:00:01

Uwielbiam łososia pod każda postacią. przepis oczywiście wypróbowałam - SUPER. proponuje też zaglądać na fajne przepisy dietetyczne https://www.facebook.com/AllevoJedzIChudnij/app_387030424731412

Olka, 14 kwietnia 2014 23:16:21

Ryba i por to świetne połączenie :)

Kia, 18 kwietnia 2014 01:24:59

Mmmm :) Coś dla mnie! Na pewno skorzystam. Pozdrawiam!