Nie wiem czy jadacie sajgonki a jeśli tak to z jakim nadzieniem, ale ja dziś trochę pokombinowałam i jak dla mnie wyszły idealne. Tradycyjnie zwija się je w rulony, ale ja tym razem zwinęłam je podobnie jak zwija się krokiety, bo chciałam żeby kolorowe nadzienie było bardziej widoczne ;) trochę kolorów w szary dzień nie zaszkodzi :) Składniki na ok 15 sztuk: papier ryżowy (ok 15 arkuszy) 5 suszonych grzybów mun 100g kiełków fasoli mung 1/4 główki małej białej kapusty 1 mała czerwona papryka 1 średniej wiel... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.
Czytaj dalej...