Szarlotka z bezą.

Szarlotka z bezą.

Szarlotka z bezą.

Przepis na : deser

Szarlotka z bezą. Pyszna szarlotka to smak jesieni, a jeszcze z dodatkiem bezy sprawia, że to ciasto z jabłkami jest niesamowite. Jest to ciasto wypełnione soczystymi jabłkami, a następnie przykryte delikatną pianą z białek, która po upieczeniu zamienia się w chrupiącą bezę . Beza, która jest chrupiąca na zewnątrz i miękką w środku. Cudowne, soczyste jabłka pod delikatna chmurką bezy sprawiają, że to pyszny deser i znakomita odmiana dla zwykłej szarlotki. Ceramika od @ceramics_elling.pl Jabłko jest bogate w tak... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zdrowy Styl Joanny

Warto przeczytać

Ciasto „Trzy Szklanki”. Każdy Kawałek Rozpływa Się W Ustach. Genialnie Prosty I Szybki Przepis.

Przepisów jest bardzo wiele, w każdym domu króluje inne ciasto. Chciałabym przedstawić wam przepis na ciasto, które bardzo często nazywa się Trzy szklanki. Ciasto jest bardzo proste i pyszne, a przepis prosty, nawet amator cukierniczy sobie z nim poradzi.

Czytaj dalej...

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Autor

Zdrowy Styl JoannyZdrowy Styl Joanny

Cześć. Jestem Joanna. Uwielbiam spędzać czas w kuchni i szykować zdrowe i smaczne posiłki dla mojej rodziny. Pragnę podzielić się z Tobą smacznymi i zdrowymi przepisami, które są szybkie w przygotowaniu, zdrowe i oparte na naturalnych składnikach. Jestem zapalonym samoukiem, a moje inspiracje kulinarne często pochodzą z różnych miejsc.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, szarlotka, jabłka, jabłecznik, bez pieczenia

Inne przepisy z Zdrowy Styl Joanny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.