Jajka faszerowane ogórkiem kiszonym. Subtelny smak jajek sprawia, że możesz je wykonać nie tylko na Wielkanoc , ale także na poczęstunek dla gości lub śniadanie bądź kolację . Jest to szybki i łatwy przepis by wykonać nadziewane jajeczka na Wielkanoc i inne okazje. Idealna nisko węglowodanowa przekąska , wypełniona chrupiącymi ogórkami kiszonymi. Faszerowane jajka to zawsze jedna z tych rzeczy, która jest mile widziana na stole. Jajka są łatwe do wykonania i wszyscy je kochają! Jajka do niedawna sądzono, że ... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.
Czytaj dalej...Cześć. Jestem Joanna. Uwielbiam spędzać czas w kuchni i szykować zdrowe i smaczne posiłki dla mojej rodziny. Pragnę podzielić się z Tobą smacznymi i zdrowymi przepisami, które są szybkie w przygotowaniu, zdrowe i oparte na naturalnych składnikach. Jestem zapalonym samoukiem, a moje inspiracje kulinarne często pochodzą z różnych miejsc.