Kakaowo-pomarańczowy budyń z kaszy jaglanej
Kakaowo-pomarańczowy budyń z kaszy jaglanej
Przepis na : śniadanie
Czekolada i pomarańcza to jedno z moich najulubieńszych połączeń. Tym razem wykorzystałam je w budyniu z kaszy jaglanej. Przepis jest bezglutenowy, wegański, pozbawiony cukru i wzbogacony w pyszne i zdrowe dodatki od marki Intenson . Odznacza się kremową konsystencją oraz pysznym smakiem. Składniki (1 porcja): 45 g kaszy jaglanej (Intenson) 200 ml wody 1 łyżka erytrytolu (Intenston) 1 łyżeczka kakao 50 ml soku ze świeżej pomarańczy 50 ml napoju roślinnego lub mleka dodatki: maliny, morwa susz... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Zdrowie na języku :P
Warto przeczytać

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Autor
Zdrowie na języku
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kasza jaglana, bezglutenowe, śniadania, maliny, budyń, deser, desery, dieta
Inne przepisy z Zdrowie na języku :P
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję