Awokado + jajko po benedyktyńsku :)

Awokado + jajko po benedyktyńsku :)

Awokado + jajko po benedyktyńsku :)

Maślane awokado w połączeniu z delikatnym jajkiem smakuje wyśmienicie! Spożycie takiego duetu na śniadanie gwarantuje Wam porządną dawkę energii :) Po raz pierwszy ugotowałam jajka po benedyktyńsku! Myślałam, że będzie trudno, ale tak na prawdę to łatwizna :) Składniki:  pół pełnoziarnistej bułki pół awokado 1 jajko szczypta soli i pieprzu Awokado wydrąż z łupinki. Rozgnieć widelcem na "paćkę". Posmaruj bułkę i oprósz solą. W garnku zagotuj wodę. Do filiżanki wbij jajko (nie może się rozlać). Kiedy woda z... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zdrowie na języku :P

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.