Słodkie francuskie babeczki z twarogiem i rodzynkami

Słodkie francuskie babeczki z twarogiem i rodzynkami

Słodkie francuskie babeczki z twarogiem i rodzynkami

Szybkie, smaczne i łatwe w przygotowaniu. Jeśli macie ochotę na coś słodkiego to polecam, bo możecie dość szybko je przyrządzić a smakują wyśmienicie. Składniki: 1 opakowanie ciasta francuskiego w rulonie 200 g twarogu półtłustego 2,5 łyżki brązowego cukru + do posypania spora garść rodzynek 1 małe jajko Wykonanie: Ciasto francuskie rozkładam na blacie i kroje w kwadraty. Następnie przygotowuję farsz – mieszam w misce twaróg, rodzynki i brązowy cukier, pamiętając by zostawić trochę brązowego cukru do pos... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zasmakuj Kuchni

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Autor

AnKa blog

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto francuskie, ciasto francuskie, ciasto, babeczki, ciasteczka, jajka z farszem, szybkie ciasto, bez pieczenia, łatwe ciasto, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, szybkie ciasto bez pieczenia

Inne przepisy z Zasmakuj Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.