Pieczone podudzia miodowo-musztardowe
Pieczone podudzia miodowo-musztardowe
Pieczone kurczaki pasują praktycznie do każdej surówki, sałatki, makaronów, kasz, ziemniaków, pieczywa, ryżu. Chrupiące z zewnątrz, soczyste i mięciutkie w środku. Idealne. Złociste. Dziś połączenie smaków słodko - ostrych, czyli to co raz na jakiś czas bardzo lubimy zjeść. Jeśli skusicie się na mięso w któryś dzień tygodnia zapraszam do tego wpisu:) Choć częściej wybieram smaki ostre, słonawe niż słodkie, ale w tym przypadku wszystko jest przemyślane, a smak całego dania w połączeniu z przyprawami ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Zasmakuj Kuchni
Autor
Ania K.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
sosy, mięso, ziemniaki, kurczak pieczony, rukola, marynaty, ryż, makarony, salatka z makaronem, makaron, kurczak, surówka, sałatki, sałatka, pieczywo, kasza, papryka, pieczone ziemniaki, sos miodowo musztardowy, dania z kurczakiem, sałatka z ryżem, bez pieczenia, sałatka z kurczakiem i makaronem, sałatka z kurczakiem, kurczak z makaronem, kurczak z ryżem, mięsa pieczone, dania z makaronem, pieczone ziemniaki z czosnkiem, dania obiadowe
Inne przepisy z Zasmakuj Kuchni
Dodaj komentarz