Przepis na : obiad
Dzisiaj na blogach królują Rogale Świętomarcińskie, ja również miałam w planach dzisiaj je piec. Niestety tak mnie zmogła choroba, że musimy się obejść smakiem;) Jednak mam dla Was przepis na naprawdę szybki i smaczny obiad. Właściwie jest to pyszna odmiana zwykłych kotletów schabowych. Szczególnie lubi je mój synek, który jest wielbicielem pasztetu:) Składniki:1/2 kg schabu bez kości,100g drobiowego pasztetu,jajko,4 łyżki bułki tartej,sól, pieprz. Przygotowanie Mięso umyć, rozkroić na plastry, ... czytaj dalej...
Bardzo jestem ciekawa jak smakują z pasztetem. Chyba muszę wypróbować!
ale dlaczego z Wilanowa?? bo ja tu mieszkam tuż tuż, może w Starej Kuźni takie podają??
Dzięki:) Uleńko nie wiem dlaczego z Wilanowa, kiedyś w jakimś programie telewizyjnym widziałam, że robili schabowe z pasztetem i mówili, że to kotlety z Wilanowa;) jak zwał tak zwał, w każdym bądź razie są pyszne!
Wczoraj znalazłam przepis na te kotlety w swoim zeszycie i zastanawiałam się jak to może smakować... Jak tylko kupię pasztet, na pewno spróbuje...