Na wykwintny obiad danie idealne. Proste, szybkie do przygotowania, a pyszne. Dziś to ja zaserwuję je moim synom na świąteczny obiad, może kiedyś zrobią je same, bo wiedzą że szparagi bardzo lubię Składniki:15 szparagów5 plastrów szynki parmeńskiej5 plastrów żóltego serasólWykonanie:Szparagom odłamujemy końcówki, wstawiamy do garnka z posolonymwrzątkiem, głowki stoją ponad poziom wody, gotują się naparze.Gotujemy 5 minut. WYjmujemy,studzimy. Bierzemy po 3 szparagi, ciasnoobwijamy wokół żólty ser, następni... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...