Dynia nadal zajmuje pierwsze miejsce w mojej kuchni, wszak teraz jej czas. Próbowaliście już placków z dyni? Przyrządzimy je na wiele sposobów, z wieloma dodatkami, jednym z najprostszych jest dodanie fety. Fajnie podkręci smak delikatnej dyni. Polecam! Składniki: 500 g obranej dyni, starkowanej na dużych oczkach 2 jajka szklanka mąki sól, pieprz, imbir 150 g sera fety Wykonanie: Do starkowanej dyni dodajemy mąkę, jajka, pokruszony ser feta, doprawiamy solą, pieprzem i imbirem. Na rozgrzany olej kładziem... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...