PASZTET DROBIOWY Z PISTACJAMI

PASZTET DROBIOWY Z PISTACJAMI

PASZTET DROBIOWY Z PISTACJAMI

Delikatność drobiowego mięsa i delikatna słoność pistacji w tym przypadku to połączenie idealne. W moim domu sprawdza się w 100 procentach. Polecam więc i dla Was taki pasztet, nie tylko na świąteczny stół   Składniki: 1,5 kg udek z kurczaka 50 dag piersi z kurczaka 20 dag pistacji 3 marchwie 2 pietruszki 3 litry bulionu warzywnego 1 czerstwa bułka sól,pieprz Wykonanie: Do bulionu warzywnego dodajemy obrane marchewki i pietruszki, wkładamy też udka i pierś z kurczaka. Gotujemy ok 60 minut.Po tym czasie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Z Majeczką w kuchni

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Sałatka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.

Czytaj dalej...

Przepisy na Wielkanoc - top 30

Najlepsze przepisy na Wielkanoc.

Czytaj dalej...

Autor

Marta Sztabińska

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, pasztet, udka , bułki, kurczak, pierś, rosół, piersi, pierś kurczaka, pierś z kurczaka, świąteczne, marchewka, świąteczne przepisy, drobiowe, udka z kurczaka, wielkanoc, mięsa pieczone, bez pieczenia, kurczak z warzywami, pieczone udka, kurczak pieczony

Inne przepisy z Z Majeczką w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.