FRANCUZIKI Z MIĘSEM MIELONYM
FRANCUZIKI Z MIĘSEM MIELONYM
Bardzo dobrze smakują na ciepło jako danie obiadowe, ale są również świetne na zimno jako przekąska. U mnie zajadają się nimi i dorośli i dzieciaki. Pyszne, poprostu...Składniki:2 opakowania ciasta francuskiego1/2 kg mięsa mielonegojajko sól morska prowansalska Kamis młynekpieprz młotkowany z kolendrą Kamispęczek natki pietruszki3 ząbki czosnku3 łyżki bułki tartejWykonanie:Do mięsa mielonego dodajemy jajko,bułke tartą ,posiekany drobno czosnek,natke pietruszki(odkładamy 3 łyżki natki do posypania... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Z Majeczką w kuchni
Autor
Marta Sztabińska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mielone, mięso mielone, tarta, pieczenie, ciasto, ciasto francuskie, ciasto z ciasta francuskiego, ciasto francuskie, dania obiadowe, francuskie, bułki, obiad, sosy, sos czosnkowy, mięso, przekąska, przekąski, czosnkowy, dania mięsne, wieprzowina, przystawki, pyszne ciasto, sos do jajek, przekąski na ciepło, jajka z farszem, ciasto na zimno, sos mięsny, mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego, pieczeń z mielonego
Inne przepisy z Z Majeczką w kuchni
Dodaj komentarz