AROMATYCZNA KARKÓWKA Z KAMISEM
AROMATYCZNA KARKÓWKA Z KAMISEM
Karkówkę na grilu robi każdy. Żeby była soczysta i krucha najlepiej ją zamarynować. Ja zawsze wkładam w marynatę na całą noc, wtedy naprawdę fajnie przejdzie smakiem i aromatem. Dzis wypróbowałam gotową mieszankę do karkówki ,, GRILL KARKÓWKA" KAMIS. W składzie znajdziemy czosnek, słodką paprykę,kolendrę, rozmaryn, czarny pieprz matke pietruszki i liście laurowe. Wszystko to razem sprawia ze mięsko jest bardzo aromatyczne. A mi dodatkowo podoba się ze przyprawy nie są pomielone, tylko gruboziarniste. Kark... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Z Majeczką w kuchni
Autor
Marta Sztabińska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
karkówka, grill, marynaty, pieczenie, papryka, dania mięsne, mięso, do pracy, słodkie, dania z grilla, mięsa pieczone, karkówka pieczona, pieczona karkówka, bez pieczenia, dania bez mięsa
Inne przepisy z Z Majeczką w kuchni
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję