Zupa paprykowo-pomidorowa z pesto i orzechami włoskimi

Zupa paprykowo-pomidorowa z pesto i orzechami włoskimi

Zupa paprykowo-pomidorowa z pesto i orzechami włoskimi

Przepis na : obiad

Oto moja kolejna jesienna i pyszna zupa z "Jaglanego detoksu" Marka Zaremby! Stosuje Jego program i czuję się świetnie! Jak nie mam w lodówce ugotowanej kaszy jaglanej na sypko, to wpadam w panikę! Zupka jest na włoską nutkę, przypomina mi Sycylię. Doda wszystkim energii i masę pozytywnych emocji! Składniki -4 czerwone papryki -1 puszka konserwowych pomidorów -niecały litr wody 2 suszone daktyle 1 czerwona cebula 3 ząbki czosnku 1 łyżeczka suszonego rozmarynu 1 łyżeczka suszonego tymianku szczypta kurkumy ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Z Kuchni Do Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.