Spaghetti z cytryną, parmezanem i pistacjami według Lary Gessler

Spaghetti z cytryną, parmezanem i pistacjami według Lary Gessler

Spaghetti z cytryną, parmezanem i pistacjami według Lary Gessler

Przepis na : obiad

  „Makaron to forma pszenicy , która działa na mnie najbardziej ,szczególnie jeśli jest to pszenica durum. Nawet chleb nigdy na mnie nie robił takiego wrażenia, ale jeśli mogę nawinąć cały widelec spaghetti, żebym ledwo mogła je zmieścić w ustach, to nagle czuję się, jakbym miała znów 6 lat”. Ten pyszny i wspaniały makaron Lara jadła ze swoimi rodzicami u Marii i Fabia gdzieś w knajpce tuż pod stokiem narciarskim. Lara umieściła go w przepysznym przewodniku mistyczno-kulinarnym  ORZECHY I PESTKI Wydawnictwa... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Z Kuchni Do Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.