To bardzo stary przepis. Niezawodny. Piernik taki poleży nawet dwa tygodnie.Jak dotrwa. Jest wilgotny,aromatyczny i nie zatyka. Składniki 500 g mąki tortowej 300 g cukru trzcinowego 250 g sztucznego miodu 1 szklanka ciemnego piwa pół szklanki herbaty z 2 torebek Magic Apple 4 jaja 1 łyżeczka sody oczyszczonej 3 płaskie łyżki naturalnego kakao pół kostki masła łyżka przyprawy korzennej do piernika powidła śliwkowe z rumem do przełożenia piernika Przygotuj herbatę, wystudź.Masło rozpu... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...