Kawa Rafaello z syropem z agawy

Kawa Rafaello z syropem z agawy

Kawa Rafaello z syropem z agawy

Przepis na : śniadanie

Kochani witam Was w ten sobotni poranek, który dla mnie będzie bardzo ruchliwy . Stąd też zanim wszyscy wstaną z łóżek, i zaczną się plątac pod nogami...zrobię kawę. Kawę aromatyczna i wyjątkową. Kawa RAFAELLO – to prawdziwa uczta dla naszych zmysłów. Są to najwyższej jakości, wyselekcjonowane, aromatyzowane ziarna na bazie kawy Arabica Columbia Excelso o smaku kokosowego smakołyku. Całość stanowi doskonałe połączenie wyśmienitego aromatu i subtelnego smaku prawdziwej kawy. Efekt zachwyci każdego. Aromat kawy ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Z Kuchni Do Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.