Fasolka po bretońsku z dodatkiem ciecierzycy

Fasolka po bretońsku z dodatkiem ciecierzycy

Fasolka po bretońsku z dodatkiem ciecierzycy

Przepis na : obiad

Fasolka chodziła za mną tygodniami , aż w końcu stało się, mam ją! Jest pyszna i nie trzeba się namęczyć nie wiadomo ile! Składniki właściwie na oko i na wyczucie. Bo każdy fasolkę jada inaczej i inaczej ją robi...A u mnie dziś taka. Lekko zmodyfikowana tym, że dodałam ciecierzycy!Wygląda jak wygląda, ale smak jest obłędny! Składniki fasola Piękny Jaś Tyczny  CENOS liść laurowy ziele angielskie, 3 ziarenka kiełbasa ile chcemy wędzonego boczku ile chcemy kilka ząbków czosnku, zgnieć je lub pokrój w plasterk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Z Kuchni Do Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.