Bataty po azjatycku z marynowanym burakiem, pestkami dyni ,jagodami goji i parmezanem

Bataty po azjatycku z marynowanym burakiem, pestkami dyni ,jagodami goji i parmezanem

Bataty po azjatycku z marynowanym burakiem, pestkami dyni ,jagodami goji i parmezanem

Przepis na : obiad

Po świątecznym nadmiarze mieszanek wszelakich ,polecam danie szybkie, zdrowe i pyszne! Poczujecie się lekko. Składniki 2 bataty lub 2 duży mieszanka azjatycka na patelnię z grzybami mun rzodkiewka jagody goji pestki dyni świeża bazylia olej kokosowy olej lniany parmezan marynowane plastry buraka sól himalajska drobna różowa  do smaku Olej kokosowy rozgrzej na dużej patelni, wrzuć mieszankę azjatycką i pokrojone w cząstki bataty. Dosmacz solą i pieprzem. Duś pod przykryciem. Gdy wszystko zmięknie zetrzyj ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Z Kuchni Do Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.