Krewetki z awokado podane na liściach sałaty rzymskiej

Krewetki z awokado podane na liściach sałaty rzymskiej

Krewetki z awokado podane na liściach sałaty rzymskiej

Krewetki z awokado podane na liściach sałaty rzymskiej  Propozycja przystawki oraz lunchu, jedna z moich ulubionych. Zapraszam i życzę pięknego weekendu.    Składniki: 200 g podgotowanych oczyszczonych krewetek tygrysich   1 dojrzale awokado 1 garść pomidorków koktajlowych  1 garść oliwek  1 mała ostra papryczka   1 cytryna 1 mała sałata rzymska  1/4 czerwonej cebuli (dla koloru) można zastąpić szalotką lub zwykłą cebulką 2 ząbki czosnku  oliwa z pierwszego tłoczeni... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wino Francja Kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.