Kogut pieczony w tymianku, rozmarynie, maśle i cytrynie, podlany miodem i winem

3
  • Kogut pieczony w tymianku, rozmarynie, maśle i cytrynie, podlany miodem i winem
  • Kogut pieczony w tymianku, rozmarynie, maśle i cytrynie, podlany miodem i winem

    Kogut pieczony w tymianku, rozmarynie, maśle i cytrynie, podlany miodem i winem Propozycja świątecznego obiadu i nie tylko, unikatowy zakup - kogucik żółty , upieczony, aromatyczny, przepyszny z chrupiącą skórką, pachnący ziołami, masłem i cytryną, podlany w trakcie pieczenia miodem i winem tworzy danie godne uroczystego obiadu czy też kolacji. Kogut może być naturalnie zastąpiony innym drobiem i najlepiej z wolnego i ekologicznego chowu. Jest to moje autorskie danie inspirowane kuchnią francuską. Składniki: 1 kg (Co... Czytaj dalej na blogu Wino Francja Kuchnia


    Tematycznie do tego przepisu

    Inne przepisy z Wino Francja Kuchnia

    Dodaj komentarz