Chrupkie bezglutenowe pieczywo wieloziarniste

Chrupkie bezglutenowe pieczywo wieloziarniste

Chrupkie bezglutenowe pieczywo wieloziarniste

„Pieczywo chrupkie zawsze było u nas w domu. Tak na wszelki wypadek jak zabrakło świeżego. Ja lubiłam je podgryzać między posiłkami. Gdy przeszłam na dietę bezglutenową musiałam je odstawić. Szukałam wersji bez glutenu ale nadaremnie. Pomyślałam, że spróbuję zrobić sama w domu. Okazało się, że jest to znacznie prostsze niż myślałam. Dodatkowa korzyść jest taka, że można zrobić wersję ze swoimi ulubionymi ziarnami. Takie chrupkie pieczywo jest bardzo popularne w krajach skandynawskich.” Czytaj więcej » ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wiem co jem

Warto przeczytać

Dieta 1000 kalorii

Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.