Świąteczna terrina którą zachwycicie rodzinę. Jest lekka, pyszna z dodatkiem korniszonów, mini kukurydzy i barszczu. Śledzie można podać ciekawie a nie tylko w śmietanie. 5 płatów śledzi matias 400 g śmietany 18 % gęstej 2 łyżeczki żelatyny 314 ml pikli warzywnych / cebulka, korniszony mini,kukurydza mini, marchewka plastry/ 3 łyżki ćwikły z chrzanem 2 łyżki posiekanej natki pietruszki koper do dekoracji sól, pieprz Wykonanie: Foremkę małą aluminiową wykładam całą folią spożywczą. Wymiary foremki 19x9 cm. Śledzie m... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...