Jagielnik czyli (bez)sernik z musem rabarbarowym
Jagielnik czyli (bez)sernik z musem rabarbarowym
Przepis na : deser
Jagielnik jest wegańską wersją sernika. Jest to deser idealny na gorące dni lub dla osób spragnionych smaku lata. Jagielnik zrobiony jest z kremowej masy jaglanej i nerkowców. Lekką nutę słodyczy nadają mu syrop z agawy i mus z rabarbaru. Najwygodniej podać go w szklance lub w słoiku dzięki temu łatwiej będzie go zabrać na piknik lub na taras ;) UWAGA! Radzę przygotować podwójną ilość czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu wegetalerze
Autor
wegetalerze
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
deser, desery, mus, słoik, wegańskie, sernik, syrop, kasza, kasza jaglana
Inne przepisy z wegetalerze
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję