Purée z dyni

Purée z dyni

Purée z dyni

Purée z dyni to rewelacyjna baza do zarówno dań na słodko jak i na słono. Banalnie proste w przygotowaniu, wystarczy upiec dynię i ją zblendować lub przetrzeć przez sitko. Warto przygotować większą ilość purée z dyni i nadmiar poporcjować i zamrozić, albo zawekować. Zobacz przepisy z wykorzystaniem purée z dyni Przepis na purée z dyni Składniki dynia zwyczajna lub hokkaido Czas przygotowania:  60 minut Czas pieczenia: 30-60 minut Przygotowanie Dynię myjemy , przecinamy na pół i wydrążamy miąższ zawier... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu WegePrzepis

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Autor

WegePrzepis

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

dynia, placki, ciasto, cukinia, sos kurkowy, śniadania, bananowe, kotlety, placki z cukinii, ciasto bananowe, sałatka, zupa, obiad, sałatki, gofry, ciasteczka, chałwa, tortilla, przekąski, bezglutenowe, makaron, bounty, fasolka, szpinak, fasolka szparagowa, pulpety, sałatka z buraków, ciasto bounty, salatka z makaronem, zupa krem

Inne przepisy z WegePrzepis

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.