Składniki: naleśniki tofu naturalne (20 dag) pomidor (1 szt., duży) zielone oliwki (ok. 30 szt.) czerwona cebula (1 szt.) kiełki cebuli (garść) oliwa z oliwek sól bazylia Czas przygotowania: 30 min Liczba porcji: ok. 8 naleśników Przygotowanie: Smażymy naleśniki. Cebulę kroimy w paseczki. Smażymy na oliwie. Solimy. Kroimy Pozostałe składnik. a każdego naleśnika nakładamy po trochę wszystkich składników. Pomidory posypujemy bazylią. Zawijamy naleśniki.
Według dietetyków istnieje kilka pokarmów, które obecne w naszej diecie ograniczają przyrost tkanki tłuszczowej.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Pizza jest to potrawa z kuchni włoskiej, zwyczajowo używa się ciasta drożdżowego, smaruje sosem pomidorowym i sypie się tartą mozzarellą i ziołami, całość następnie piecze się w nagrzanym mocno piecu.
Czytaj dalej...Dieta warzywno-owocowa. Bez mięsa, tłuszczu oraz białej mąki. Sposób na pobudzenie swojego organizmu.
Czytaj dalej...