Składniki: bakłażan (1 szt.) ryż (1/2 szklanki) jabłko (1 szt.) banan (1 szt) ananas z puszki (4 plastry) sok z ananasa z puszki (1/3 szklanki) sól woda olej Czas przygotowania: 45 min Liczba porcji: 2 Przygotowanie: Bakłażana należy przekroić wzdłuż, a następnie wydrążyć z niego środek tak, aby pozostały łódeczki. Tak przygotowanego bakłażana solimy i odstawiamy na chwilę. Ryż zalewamy szklanką wody i gotujemy. Teraz mamy czas żeby obrać i pokroić owoce. Połowę owoców zużywamy do sosu. Czyli pół banana, pół ... czytaj dalej...
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Masz lekką nadwagę, 3-7kg? A do tego kilka wolnych dni? Dieta bananowa to dieta dla Ciebie.
Czytaj dalej...