Kapsalon – holenderski kebab
Kapsalon – holenderski kebab
Kapsalon to holenderska wersja kebaba. Złożony jest z mięsa, frytek i kapusty pekińskiej. Składniki oraz sposób przygotowania: Frytki ze swoich ziemniaków, godzinę moczone w wodzie, potem dobrze osuszone ręcznikiem papierowym, wrzuciłam do miski i wymieszałam z niewielką ilością oleju. Ja frytki podsmażałam wcześniej. Piekarnik, wyłożyć blachę papierem i po ok. 20 min jedna – druga strona. Frytki ułożyć tak,żeby na siebie nie nachodziły. Mięso: Pierś kurczaka zamiast w kostkę pokroiłam w bardziej płaską ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Wasze Przepisy
Autor
fajneprzepisy
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto, przekąski, obiad, kolacja, ogórki, sałata lodowa, pierś z kurczaka, kurczak, kebab, ziemniaki, gyros, kapustą, kapusta pekińska
Inne przepisy z Wasze Przepisy
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję