Grzanki z rydzami i serem camembert

Grzanki z rydzami i serem camembert

Grzanki z rydzami i serem camembert

Przepis na : kolacja

Grzanki z rydzami i francuskim serem camembert to propozycja na śniadanie czy ciepłą kolację, są chrupiące i aromatyczne, rydze można poddusić wcześniej i zostawić w lodówce a po powrocie z pracy tylko zapiec na kromeczkach z serem, teraz w sezonie grzybowym do zrobienia choć raz, pycha! Składniki: 1 bagietka pszenna 20 dag świeżych rydzy 2 łyżki masła 1 krążek sera camembert olej z pestek winogron do skropienia  Oleofarm 1 ząbek czosnku 1 papryczka chili -u mnie z zalewy olejowej sól morska do smaku ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wanilia i Kardamon

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.