RURKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO Z BUDYNIEM
RURKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO Z BUDYNIEM
Mrożone ciasto francuskie ma wiele walorów, ale jeden najważniejszy: wystarczy je tylko rozmrozić, żeby wyczarować w 20 minut... no... dobra - 30 minut coś pysznego. Tym razem pomyślałam o rurkach z kremem, gdyż od niedawna jestem szczęśliwą posiadaczką metalowych foremek do wykonywania tychże słodkości :-)A potrzebujemy na nie:opakowanie ciasta francuskiego mrożonego (400g) - oczywiście ambitne panie domu, jeśli tylko dysponują czasem, mogą zrobić ciasto własnoręczniebudyń śmietankowy na 0.5l mleka0.5l mleka3 ł... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Walijskie Pichcenie
Autor
Walijskie Pichcenie
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ciasto francuskie, ciasto z ciasta francuskiego, francuskie, ciasto, budyń, pieczenie, ciasto francuskie, krem, ciastka , bita śmietana, ciasteczka, słodkie, ciastka z ciasta francuskiego, ciasto z kremem, ciasta z kremami, ciasto budyniowe, ciasto cytrynowe, pyszne ciasto, przepis na coś slodkiego
Inne przepisy z Walijskie Pichcenie
Dodaj komentarz