RURKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO Z BUDYNIEM

RURKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO Z BUDYNIEM

RURKI Z CIASTA FRANCUSKIEGO Z BUDYNIEM

Mrożone ciasto francuskie ma wiele walorów, ale jeden najważniejszy: wystarczy je tylko rozmrozić, żeby wyczarować w 20 minut... no... dobra - 30 minut coś pysznego. Tym razem pomyślałam o rurkach z kremem, gdyż od niedawna jestem szczęśliwą posiadaczką metalowych foremek do wykonywania tychże słodkości :-)A potrzebujemy na nie:opakowanie ciasta francuskiego mrożonego (400g) - oczywiście ambitne panie domu, jeśli tylko dysponują czasem, mogą zrobić ciasto własnoręczniebudyń śmietankowy na 0.5l mleka0.5l mleka3 ł... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Walijskie Pichcenie

Autor

Walijskie PichcenieWalijskie Pichcenie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto francuskie, ciasto z ciasta francuskiego, francuskie, ciasto, budyń, pieczenie, ciasto francuskie, krem, ciastka , bita śmietana, ciasteczka, słodkie, ciastka z ciasta francuskiego, ciasto z kremem, ciasta z kremami, ciasto budyniowe, ciasto cytrynowe, pyszne ciasto, przepis na coś slodkiego

Inne przepisy z Walijskie Pichcenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.