PULPETY Z INDYKA Z MOZZARELLĄ W SOSIE PIECZARKOWYM

PULPETY Z INDYKA Z MOZZARELLĄ W SOSIE PIECZARKOWYM

PULPETY Z INDYKA Z MOZZARELLĄ W SOSIE PIECZARKOWYM

Delikatne pulpety, ciągnący ser w środku, sos pieczarkowy ze świeżym koperkiem - takie zestawienie  zadowoli chyba najbardziej wymagających. Przygotowuję ich zawsze sporo, żeby mieć obiad na 2 dni z głowy, bo wszyscy je bardzo lubimy :) Składniki:500 g mięsa mielonego (u mnie z piersi indyka)2 łyżki bułki tartej1 jajkoliść laurowyziele angielskie250 g pieczarek1  cebula2 łyżki mąkisól, pieprzsłodka i ostra papryka1 marchewka2 łyżki olejukoperekśmietana 18%50g startej mozzarelliWykonanie:Zmielone mięso wymieszać z jajkie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Walijskie Pichcenie

Autor

Walijskie PichcenieWalijskie Pichcenie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, tarta, sosy do indyka, pulpety, mielone, koperek, cebula, mięso, papryka, marchewka, bułki, pieczarki, mięso mielone, indyk, pierś z indyka, sos pieczarkowy, piersi, pierś, kasza, obiad, seler, seler naciowy, słodkie, kaczki, sos do mielonego , pieczarki w sosie, tarta na słodko, mięso na obiad, mielone pieczarki, gotowana marchewka

Inne przepisy z Walijskie Pichcenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.