PROSTE RACUCHY BUDYNIOWE Z JABŁKAMI. NA DROŻDŻACH

PROSTE RACUCHY BUDYNIOWE Z JABŁKAMI. NA DROŻDŻACH

PROSTE RACUCHY BUDYNIOWE Z JABŁKAMI. NA DROŻDŻACH

Proste, mięciutkie, delikatne, puchate i ... bardzo smaczne 😍 Chyba nie muszę nic więcej pisać, aby zachęcić Was do ich zrobienia.  Dzięki dodanemu budyniowi racuszki zyskują bardzo fajny, delikatny aromat, a dodatek jabłek (najlepiek kwaskowych)  podkręca ich smak.  Składniki: na 12 szt ok 250 - 260 g mąki pszennej 200 ml mleka 20 g świeżych drożdży 1 op. budyniu wanioliowego lub śmietankowego o wadze 40g skórka otarta z 1 sparzonej cytryny 2 całe jajka 2 czubate łyżki cukru 1 cukier waniliow... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Walijskie Pichcenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję