PIEROŻKI Z CIASTA PARZONEGO Z KAPUSTĄ I PIECZARKAMI

PIEROŻKI Z CIASTA PARZONEGO Z KAPUSTĄ I PIECZARKAMI

PIEROŻKI Z CIASTA PARZONEGO Z KAPUSTĄ I PIECZARKAMI

Pewnie niektórym wyda się to dziwne, ale klasyczne pierogi nie są u mnie daniem wigilijnym. Robię je od czasu do czasu na obiad i jakoś nie brakuje mi ich na wigilijnym stole. Za to od kilku już lat mają one zastępstwo pod postacią panierowanych i smażonych pierożków z ciasta parzonego tzw. sofficini (oryginalny przepis na pierogi pochodzi z Włoch). Uwielbiam je, i robię cały rok z różnymi farszami, bo wg mnie pasuje do nich wszystko. Tym razem moje pierożki nafaszerowałam kiszoną kapustą z pieczarkami, a rob... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Walijskie Pichcenie

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.

Czytaj dalej...

Najlepsze przepisy na Święta

Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.