KARKÓWKA Z KISZONĄ KAPUSTĄ
KARKÓWKA Z KISZONĄ KAPUSTĄ
Składniki:1kg karkówkiprzyprawa do karkówki2 cebulepół kg dobrej kiszonej kapustyolejmajeranekpieprzWykonanie:Karkówkę kroimy w kawałki. Obsypujemy przyprawą do karkówki i majerankiem. Podsmażamy na oleju aż do zrumienienia ze wszystkich stron wraz z pokrojoną w kostkę cebulą. Kapustę kiszoną szatkujemy. Do podsmażonej karkówki przekładamy kapustę. Podlewamy wodą, lekko całość solimy i gotujemy na małym ogniu do miękkości mięsa.Podajemy z ziemniakami lub z pieczywem. czytaj dalej...
Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Walijskie Pichcenie
Autor
Walijskie Pichcenie
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kapustą, karkówka, kapusta kiszona, cebula, mięso, ziemniaki, pieczywo, karkówka w cebuli
Inne przepisy z Walijskie Pichcenie
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję